Friday, April 23, 2010

Petua Nak Tackle Lelaki Melayu Part 3



yuhuu siapa2 yg peminat setia entri aku yg lepas Petua Nak Tackle Lelaki Melayu Part 1 N Petua Nak Tackle Lelaki Melayu Part 2, boleh la sambung baca entri ni...

huhuhu sorry erk br hr ni nak sambg maaaaa

ok2 jom skodeng

6. Pick up a few trendy fashion pieces.

pakai la yg up 2 date hokay...jgn pakai mcm makcik2 kalau umur masih muda...opss sorry i tk bermaksud hina makcik2 ok.. maksud aku kt sini pakai benda yg u selesa tp nmpk current, fresh n sesuai dgn umur uolzzz okkk...sebab kdg2 laki2 ni dr pandangan mata dia dh leh jatuh Chenta sama kamuu.. hehehe memang la org kata tk nak dicintai krn paras rupa ..oh noo come ON gurlzzz...jgn nafikan la mmg laki kdg2 suka seseorng ("I mean pompuan"..heheh tp ada gak Laki suka sama laki..itu no komen la..) berdsrkan appearance somebody...so take it as a chance!!!

7. Belajar MeMasak kakak oiii

ya ya.. bukan lah maksud aku gurlsz yg takleh masak tu tkleh ngorat lelaki.. tapi kalau pandai masak tu bONus dowhhh...yele kawen esok2 takkan nk kasi laki makan megi..tu pown kalau korang reti masak megi gak arr..hehehe melampau arr kalau megi tak reti masak..kih3x

Pepatah org TuO tUO kata "Nak ikat suami kena ikat perutnya" ada faham??? bukan ikat suami dgn pakai Girdle ke apa coz nk kasi Pewott dia tk boRoi...no no no..hehehe maksudnya korang kena pandai masak la...coz,... laki sayang .. mak mentua sayg gak...tak gituewwww???
Apa??? korang kata baru nk ngorat apsal sebut2 kawen ni!!!.. ok2 cmni..kalau korang pandai Masak..

Contoh la..korang ni admire kat Sowang MaMat nih.. nak2 lak dia jiran korang.. buat2 la antar lauk sikit..hehehe kalau dh kasi tu of coz la laki tu tertarik dgn sentuhan magic mu tu.. masakan dr air tgn korang...laki tu mesti kata "baguihnya pompuan ni... masak pandai, leh tackle nih.."hurm jgn buat Black Magic Sudeh..karang dosaaa..ni aku dh pesan tau... jgn kata aku tk Pesan lak...Mak down nanti...


8.
Jadi Gadis Berdikariiiii okk..

Laki meluat tau kalau pompuan asyik22 nak melekap je kat dia.. asyik2 nk minta tlgg je.. padahal benda tu leh buat sendiri je.. jgn gedik2 or manja terlampau2..kdg2 kalau aku tau korang buat cmni even bc dh tips aku nih.. tp buat gak... sblm laki korang lempang korang, aku dulu yg lempang korang.. tk fhm2 dh bgtau nk buat gak...huishh menci pompuan Ngade222..

Kalau Uolzzz ni
completely capable of taking care of yourself, ini akan tingkatkan KonDIFEN korang N make you seem less desperate for male attention... laki2 suka pompuan yg successful hokayy..


Continueeee...Sambung lagi Daaa.. tipsss manyak lagi...

"we all have the stereotype of Barbie in our minds, you don't have to look like a supermodel to attract men."

8 comments:

Jojoe on April 23, 2010 at 6:07 AM said...

hamboiii..part 1 and 2 pun joe tak sempat khatam dah ada part 3 dah..hehehe...

Hot Mama on April 23, 2010 at 7:24 AM said...

hahah jojoe.. ko kena bc expresss..mama ni tk sbr nk taip yg part 4..hahahha

cEro on April 23, 2010 at 10:43 AM said...

sangat setuju dengan blajar memsak tu...
laki nk makan mkanan yg tersayang, bukan mkanan bibik..
hahaahah!!!

akuvision on April 23, 2010 at 1:03 PM said...

kamu telah ditag oleh saya:-

http://bilaakumenulisblog.blogspot.com/2010/04/saya-di-tag-oh-tidak.html

Darkbatman on April 23, 2010 at 1:09 PM said...

adik n kakak2 sile la blaja masak..saye suke pompuan pandai masak..ahaha

Doku on April 23, 2010 at 4:56 PM said...

memasak tu yg penting..makanan penting untuk kesihatan..ha3

Hot Mama on April 23, 2010 at 6:05 PM said...

CEro:..hahaha ya ya.. tkt karang bibik buh guna2 ka..tak ke haru..

akuvision.: ok tq nanti kite ambik

darkbatman: oitt aie sempat ko promosikan diri..hehehe aku ingtkan ko dah berpunya..ke ko nk psg lg satu2..hahahah

doku:hehehe betul2 maknn sehat kita pun sehat

Bakharuddin on April 23, 2010 at 9:06 PM said...

Kalau petua nak taklukkan gadis melayu cam ne....

 

Friends