Wednesday, April 7, 2010

Aku Nak Menari Plzzz

Selamat pagi..

Pagi ni mood aku tersangatlah baik...

aku teringin nak menari..hehehe ye la dr asyik mengadap my lappy ni baik keluar peluh sket2 tul tak?

AKu mesti kuruskan badan, my hubby dh bising2 badanku dh naik mendadak lepas bersalin dan terbalik lak, my hubby yang kurus sekarang..

hehehe kurus sebab kuat kerja ke ? or kurus sebab pening nk bagi makan kat bini dia yang kuat makan nih??? hehhehe

Jom tengok video clip dari Darine - Aiwa..sedap siot lagu ni kalau tak caya dengar nanti komen best ke tak? Tak Silap aku si Darine ni penyanyi dr Lebanon...Enjoy!!!

Lagu yang agak berKurun ni, recommendation dari Maksu aku yang tercinta..hehehe "Maksuuuu, ina dah jatuh cinta dengan lagu nihhhhh!!!!"


video

2 comments:

Anonymous said...

lina try la lagu poco2 tu...semlm makcik & anak2 dia sakan berpoco...haha..maksu pon nk try gak...

Hot Mama on April 7, 2010 at 11:52 PM said...

hehehe ala tak syok ar buat sorang2

 

Friends