Monday, April 19, 2010

Kutu...Huhuhu

Ha??? Kutu???..

suspen la kunun..hehehe sbnrnya aku nak bagitau HotMaMa akan mengadakan Permainan Kutu untuk Pembelian Diva-Relax Steam Sauna ...sebab HotMaMa mahu sauna tu..huhu nk beli sedabak RM 480 tu tak mampu aku...byk lagi benda nk guna...

Pemain : Seramai 5 Orang

Pemain Tersebut :

1.
2.
3.
4.
5.

Jadual :

1 : 31 Mei 2010
2 : 30 Jun 2010
3 : 31 Julai 2010
4 : 31 Ogos 2010
5 : 30 Sept 2010

Bayaran setiap bulan sebanyak RM 100

huhuhu aku teringin sangat nak beli sauna tu...Harga Sauna tu RM 480

Bagi sesiapa yang nak tahu kenapa aku nak beli Sauna tu..

boleh baca entri aku yg lepas
>> Pengakuan Berani Mati Part 1..aku reveal rahsia "besar" aku secara ekslusif tau..tak penah lagi buat pendedahan berani cenggitu di internet...ni la first time...huhuhu

Sekiranya Berminat Bagi detail kat HotMaMa

Nama Penuh:
alamat:
No Tel:
No Ic:

ke emel : imahotmama2010@gmail.com

Pemain akan diundi...so jgn risau, HotMaMa pun kena undi gak..tul tak???..tak adil dgn pemain yg lain...lepas cukup 5 orang, termasuk HotMaMa la.. HotMaMa akan buat undian siapa yang layak yg dapat dulu ikut turutan,...

kEJUJURAN iTU pENTING...HOT mAmA TAK NAK YANG tIPU2 aRR...sERIUS pLAYER A.k.A bUYER oNLYY...

jom Skodeng Rupa
Diva-Relax Steam Sauna yang rupawan itu..huhuhu terliur aku tgk...mahu mahu mahu.....uwaaaa

Kisahnya aku penah selalu sauna di salon..dlm seminggu trn 3 KG ok...huhuhuhu

tak Mahu kah Anda????




Kelebihan Sauna:

1-Membakar Lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
2-Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
3- Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
4- Mengurangkan risiko darah tinggi, kencing manis & dll.
5- Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
6-Mengurangkan sinus/resdung dan jerawat.
7-Memulihkan minor strok..dan penyakit2 yang melibatkan kaki bengkak, darah beku dan sebagainya

Sauna design terbaru ini :

- Paling mudah dipasang & simpan,
- Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air & tahan lama.
- Harga yang sangat berpatutan.
- Mendapat kelulusan CE approval yang diperakui diseluruh dunia.
- Sangat berkesan untuk menurunkan berat badan & kesihatan. Anda bebas bersauna dengan privasi hanya di rumah anda


7 comments:

FiSaU on April 19, 2010 at 10:50 PM said...

Wow Besor Nyer

AISHA SAAD on April 19, 2010 at 11:29 PM said...

alamakkk, mcm menarikkk.
tapi kite student ahhh, mcm pyhh jekk.huuuu~

btw, usaha hot mama nihh sgt2 ahh bagoss!
at least kita usaha sendiri untokk dapat somethng kan??
gut luckk okk??

Hot Mama on April 20, 2010 at 3:47 AM said...

Fisau apa yg besor???? terasanya...hehehe akak ke???

Aisha..: hehe tq..yup tgh usaha ni..takut arr jd mcm2 penyakit lak..

windi on April 20, 2010 at 7:29 AM said...

sepatutnya diva steam sauna ni bagi bonus ngan hot mama sbb iklan ni mmg best!

mimien's world on April 20, 2010 at 8:30 PM said...

wooow...hot mama suka sauna yaah????

visit me at http://mimiensworld.blogspot.com

Hot Mama on April 21, 2010 at 1:57 AM said...

Windi:..hehehe kalau diorang tau hampeh la diorang nk kasi bonus..hehehehe

mimien: hi..ok i will..

Love Says it All~ on April 21, 2010 at 9:39 PM said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

 

Friends