Sunday, April 18, 2010

Anugerah Bintang Popular!!!


Motippp pakai tajuk di atas???

hehehe sajorhh jahhh

sebenarnya aku nak kisah...hari ni aku dapat

"ANUGERAH BLOG MESRA MATA "

dari cik Windi yang mesra ituuu..tq2...hehehe kite kan sekapal..tak gitu cik Windi???

cik Windi ni hati mulia tau..impian dia "Nak tubuhkan foundation bagi membantu insan yg dlm kesusahan dan memerlukan bantuan...so jom support blog cik Windi nihh..heheheh

ok tapi, syarat dh terima Award ni pula, kena bagi kat 5 blogger yang lain pulak..hehehe biasa la mengeratkan silaturrahim...

Dah telek, dah jeling, dah skodeng, dah selam, so blog yang dapat anugerah ni ialah :::

1. My Special Memory
2. Darkbatman
3. Dahlia Journal
4. Yanmie Online
5. Hentak Belipat

kpd pemenang anugerah jgn lupa kasi kt 5 org lain lg ye...

5 comments:

Azrai Ahmad Zamri on April 18, 2010 at 3:56 AM said...

salam ziarah..
huhU..lepas ni try la suggest adakan Anugerah Blogger Popular plk..h0t mama mesti masuk pencalonan! ;)

Hot Mama on April 18, 2010 at 5:03 AM said...

heheheh classs uu Azrai..

ko nk bodek erk...heheheh

takpe2 nanti yg tukang kasi award tu ko erk azrai..eheheh

Maslina Rosdiana on April 18, 2010 at 8:27 AM said...

Hot Mama,

Terima kasih...nanti saya update dalam blog yer...ni baru dapat baca chat tu,satu hari dia mengong x dapat nak display..

Lagi sekali terima kasih ya..:-)

Hot Mama on April 19, 2010 at 9:11 PM said...

hehehe ok Maslina...

Maslina Rosdiana on April 22, 2010 at 8:25 AM said...

Ok..hot mama...dah amik award..terima kasih ya..:-)

 

Friends