Tuesday, August 3, 2010

Blog aku yang mati dah boleh Hidup balik

halo halo...salam semua

haish lama benar HotMaMa tak berbloging kira-kira 3 bulan i bersara..hehehe...banyak benda kena diuruskan + takde mood nk berblogging.. rasanya HotMaMa nak blogging balik n nak jumpa dgn kwn2 lama di blog Hotmama ni.. muach syg uolzz..meh ikuti perjlnn hidup hotmama sepanjang blog ku bersawang ni..

takde benda lain la selain Sibuk buat bisnes takara foot detox patch, gold foot detox patch dan slimming patch..HotMaMa juga jadi pemborong ...so siapa2 yang nak berniaga boleh la ambik dari HotMaMa ye..



Biz buat headband pun ada....HotMaMa buat sendiri tau n jual kat facebook..heheh..comel tak?..ceh perah santan tul..

Ni Plak gambar Batrisyia jadi model headband yang HotMaMa buat.. =)


http://babytomeimall.blogspot.com/


ok uolzzz.. nanti kita jumpa lagi ye..

2 comments:

diraja22 on August 3, 2010 at 10:09 PM said...

model ni mmg comel sgt..

Hot Mama on August 7, 2010 at 6:42 AM said...

diraja.. tq dear =)

 

Friends