Sunday, August 22, 2010

And The Winnerr Is????




yehaaaa teruja hari ni nak beritahu siapakah pemenang HotMaMa Giveaway...
Mari ikuti bagaimana anak mama iaitu si Batrisyia memilih pemenangnya....


hi aunt2 n uncle cemua...batrisyia dah ready...cegoklah mama saya make up kan caye..penuh bedak...comel tak?..hehehe

manyaknye kertas...mana catu caye nak pilih ni??? utk pengetahuan aunt n uncle cemua, caye sukakan kertas..pantang nampak kertas mesti caye terkam...


yes caye dah pilih dah...tapikan...caye terambil dua nama la...hurm maknanya caye kena undi lagi siapa yang patut menang..cebab mama kite ckp corang je yang leh jd pemenang...


ni dua nama yang caye tercabut..hehehe aunt kak Ngah and Aunt Zie Fauzi...
so saya dah ready nk cabut cekali lagi

haaa agak2 siapa yang bertuah?..caye dah dpt pemenangnya...MaMa cepat la umummmmmm


yippieee aunt Zie Fauzi menanggggg...tahniahh aunt..nanti join lagi ye GA HotMaMa


tinggalkan EMEL Aunt Zie Fauzi di entry ini =) ye...dan hadiah utk Aunt Zie ialah......

20 keping

+

20 keping


11 comments:

imanmom on August 22, 2010 at 10:53 PM said...

tahniah Zie Fauzi

kakngah on August 22, 2010 at 11:04 PM said...

alamak.....
xder jeki la.. sob!sob!sob!

congrats zie!

Hot Mama on August 23, 2010 at 1:23 AM said...

kak ngah..takpe nanti hotmama buat lagi giveaway...tungguuuuu

imanmom pun jgn lupa join nanti GA terbaru hotmama....

sall on August 23, 2010 at 8:27 AM said...

takde rejeki la...
Batrisyia comey. aunty nak gigit cikit boleh??...

Hot Mama on August 23, 2010 at 8:09 PM said...

sall..takpe2 nanti saya buat lagi GA camni..insyallah hadiah pun menarik gak... =)

Hot Mama on August 23, 2010 at 8:09 PM said...

sall: heheh gigit jgn tak gigit..batrisyia ada warranty..hehehe

Cute MuM on August 23, 2010 at 8:17 PM said...

tahniah pada yang menang...

ZiE FAUZi on August 23, 2010 at 11:14 PM said...

salam..baru hari ni dapat online dah dapat berita gembira.. terima kasih batrisyia sebab pilih nama untie...

Hot Mama on August 23, 2010 at 11:51 PM said...

zie fauzi..tahniah tau..jgn lupa join lagiii

=)

LyNn'Azlina on August 24, 2010 at 1:45 AM said...

TAHNIAH PADA WINNER ..

Hot Mama on August 24, 2010 at 6:49 PM said...

salam semuaaa

jangan lupa join lagi GA Hotmama yang akan datang...hadiah menarik

 

Friends