Tuesday, May 4, 2010

Family Bowling Tournament 1 mei

Lama gile aku tak bloging nih..

sebab-sebabnya:

1. internet down.. hampeh betul.. dah report TM baru boleh.. adeh....4 hari gak takleh berinternet
2. bila internet dah boleh, aku busy dengan anak dan bisnes lak..
3. takde mood nak update blog, letih2...

ok skrg, aku nak cite pasal "Family Bowling Tournament".. seronok sangat masa tu.. kami buat 1 mei hari tu.. heheh mari ikuti kisahnya disini...



Anak aku Batrisyia dengan sepupu aku.. Fatin namanya


Aku yang gemuk penghasilan lemak2 yg termendap agak lama di badan ..Plus lepas beranak, lagi la berlemak aku..ehhehehe..



Juara mlm tu.. Sepupu aku..Hilmi..tukang bagi hadiah lak ayah aku.. mlm tu ayah aku tak main pun.. mana larat..dia pun tak brp sehat...



Adik aku Izzul.. naib juara...tapi sayang lak, gambar adik aku cium pipi ayah aku takdak lak..



Pemenang no 3...Pakcik Noor...tak aci tau malam tu dia dgn makcik aku a.k.a bini dia.. menang..heheh laki bini bolot hadiah



Makcik aku dpt no 4.. cisss seronok la tu makcik..hehehe kenapa la diorang buat hadiah sampai no 4..jeles di situ...



Dari kiri : Udin (sepupu), nurul (sepupu), omar (sepupu), tahir (adik aku), izzul (adik aku).
yang duduk: hilmi (sepupu).



Baby batrisyia dan aku yg masyamm..hehehe..penat main bowling serabai je aku rasa..tapi aku kira rajin masuk longkang je selalu..sampai mak aku asyik bg arahan cenggini cenggitu..hahahah mak aku lak jadi coach tak bertauliah..aku dapat strike sekali je malam tu.. then itu lah kali kedua aku main bowling seumur hidup aku..hahah sangat seronok.. perak buih sabun aku nih..heheheh..

selalunya en hubby ajak main, aku selalu tolakk...tapi kali ni dengan muka tebal 20 inci aku main juga ...malu bukan apa.. hehehe malu sebab ratu longkang..ehhehe..jangan kutuk2 aku hokayyyy


family kitorang paling riuh.. heheh booking 4 lane....siap berhamper2 bagai..




Syoknya nanti kitorang nak buat besar - besaran.. booking semua tempat tu..hehehe sebab ramai lagi adik beradik belah mak aku tak dapat join mlm tu...


cuba anda perhatikan betul2..benda apakah yang digalas oleh ayah aku??hahahha..apa lagi beg tangan LV la kunun.. hehehe ayah aku jaga handbag mak aku.. sebab mak aku main bowling..


Ayah aku kata "jangan nakal2 ye batrisyia, nanti tokwan pulas telinga baru tau...",..ehehhe dialog adalah rekaan aku semata2...


Mak aku tenung score board macam tenung nak tunggu flight ja..hehehe

Hamper ada 4...



cuba tengok budak yang pakai baju oren..tu..namanya zana.. anak makandak aku.. dia marah mak dia sebab tak menang..ghehehhe


Pemenang2 malam tu...

The End

5 comments:

Kiddo. on May 9, 2010 at 8:40 AM said...

family saye pon suke maen boling. tiap minggu main. :)

fiq on May 9, 2010 at 8:43 AM said...

salam..award 4 u..sila amik..tq

fiq on May 9, 2010 at 8:44 AM said...

awar 4 u..sila amik..huhu

REMEDY on May 10, 2010 at 10:12 AM said...

wah...sonoknya hot mama dpt main bowling wif family...memang bestkan sekali sekala dpt luangkan masa sesame family buat gathering mcm tu....

Aidi-Safuan on May 10, 2010 at 10:45 AM said...

nape tak der picture hot mama pegang hadiah? :P

 

Friends